Transferurile de bani prin canalele electronice contribuie la multiplicarea optiunilor pentru consumator. Tocmai de aceea Western Union investeste masiv in aceste canale, a explicat pentru wall-street.ro Bogdan Vladescu, Network Development Manager – Banking Channel Western Union Romania.
"Inainte de orice, transferurile de bani prin canalele electronice contribuie la multiplicarea optiunilor pentru consumator. Alaturi de rapiditatea serviciului si de capacitatea sa de a fi la indemana consumatorului, acesta devine tot mai mult un factor decisiv in optiunea lui pentru un anumit serviciu", a declarat Vladescu.

Dezvoltarea rapida a canalelor electronice in intreaga retea Western Union asigura mai multe optiuni pentru nevoile de transfer ale clientilor. Insa, in privinta stabilirii preturilor pe anumite canale specifice, aceasta depinde de multi factori, printre care dezvoltarea tehnologiei si a infrastructurii, obiceiurile de consum sau diversele bariere impuse de piata.

"Investim masiv in canalele electronice. In ceea ce priveste noile servicii, ne concentram pe dezvoltarea serviciilor noastre de plata business-to-business si dezvoltarea canalelor electronice, cum ar fi serviciile de transfer de bani online, serviciile de transfer de bani account based in colaborare cu bancile și cardurile pre-platite. Toate sunt gandite ca sa dea consumatorului mai multe optiuni si mai multa comoditate în folosirea serviciului", a mai spus Bogdan Vladescu.

Bogdan Vladescu va vorbi despre transferurile de bani in era digitala la conferinta” Bancile in noua economie”, care va avea loc miercuri, 21 noiembrie.

Inscrie-te si tu la conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu Orange Romania, Simplus, PwC, Western Union si Romsys.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri