Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a transmis un mesaj prin care arata ca bancherul Bogdan Baltazar, care a murit in aceasta dimineata la Spitalul Elias din Capitala, va ramane in memoria sa afectiva un om de spirit, un caracter puternic si una dintre vocile publice puternice care au sustinut economia de piata, scrie Adevarul.
„A trecut in eternitate Bogdan Baltazar. In memoria mea afectiva ramane, asa cum l-am cunoscut, aici, in lumea pe care o paraseste, inclusiv in scurta perioada in care am lucrat impreuna in Ministerul de Externe: un om de spirit, un caracter puternic. Trecand din diplomatie in cariera bancara, domeniu in care am avut o colaborare indelungata, Bogdan Baltazar a urcat pana in pozitia de presedinte a uneia dintre cele mai mari banci romanesti - Banca Romana de Dezvoltare - avand un rol important in privatizarea acestei institutii de credit si in dezvoltarea ei post-privatizare. De asemenea, a avut un rol activ timp de doua decenii, in reformarea economiei romanesti, fiind una dintre vocile publice puternice care au sustinut economia de piata", a scris Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Citeste mai mult in Adevarul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri