Banca Transilvania, in parteneriat cu Visa International, deruleaza campania Fiecare zi poate fi ziua ta de salariu! pentru a rasplati fidelitatea clientilor. Astfel, cei care folosesc cardul Visa / Visa Electron pentru plata la comercianti pot castiga 500 EUR (echivalent in RON) / luna, timp de un an. Campania se desfasoara la nivel national, in perioada 3 aprilie 5 iunie a.c., fiind puse in joc 3 astfel de premii pentru detinatorii de carduri, respectiv 3 premii, tot a cate 500 EUR, pentru comerciantii la care se face respectiva plata.

Pentru a participa la promotie, posesorii de carduri nu trebuie decat sa achite cu cardul Visa cumparaturile facute, de cel putin trei ori, iar valoarea minima a unei tranzactii trebuie sa fie de minim 10 RON. Astfel, cu cat sunt mai multe utilizari ale cardului, cu atat mai mult cresc sansele de castig. In plus, pentru orice plata la comercianti, facuta cu ajutorul cardului Visa / Visa Electron, comisionul este 0.

Banca Transilvania a emis pana acum peste 700.000 de carduri, avand o cota de piata de 9%, are o retea de peste 400 de ATM-uri si aproximativ 3.000 de POS-uri. Un alt atu al bancii este numarul considerabil de unitati, adica 257, aflate in zonele cele mai importante din tara, ceea ce aduce Banca Transilvania tot mai aproape de clientii sai.

Pentru anul 2006, obiectivele Bancii Transilvania sunt: cresterea numarului de carduri emise cu peste 25%, consolidarea pozitiei detinute pe piata cardurilor si extinderea retelei de bancomate la comercianti.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri