Bursa Romane de Marfuri impreuna cu punctele sale de lucru din teritoriu au desfasurat 47 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de aproape 5,2 milioane dolari, in perioada 8-12 mai 2006, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la aproximativ 300.000 dolari, informeaza un comunicat al bursei primit la redactie
La Bursa Romane de Marfuri s-au desfasurat 20 proceduri de achizitii si vanzari, in valoare de peste 4,5 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, de circa 2,4 milioane dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achizitionat mai multe tipuri de servicii: exploatare sistem alimentare cu apa, inlocuire conducte si transport. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de Directia Regionala Drumuri si Poduri Craiova, care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, motorina in valoare de peste 750.000 dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achizitii desfasurate in ringul bursier au fost inregistrate de: CFR Calatori - care a achizitionat saboti frana in valoare de peste 465.000 dolari si CFR Irlu - care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de aproape 300.000 dolari, prin achizitionarea de echipamente de protectie si lucru. La licitatia organizata pentru CFR Calatori s-a realizat o imbunatatire a pretului de pornire cu 34%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de aproape 240.000 dolari.

In ringul terminalelor Bursei Romane de Marfuri s-au organizat 27 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de tranzactionare de 600.000 dolari.

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: echipamente de protectie, piese mecanice, deseuri, baterii si acumulatoare uzate cu plumb, mobilier, cherestea, tehnica de calcul, servicii de reparatii si igienizare, servicii de implementare sistem ticketing gara CFR etc.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 8-12 mai 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Craiova - cu o valoare contractuala de peste 135.000 dolari, urmat de Piatra Neamt - cu 130.000 dolari, Prahova - cu aproximativ 110.000 dolari si Iasi - cu peste 100.000 dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri