Reteaua de Depomate Euronet va putea fi utilizata, incepand de astazi, si de clientii Raiffeisen Bank, in aceleasi conditii ca aparatele de depunere numerar din reteaua bancii.
Euronet Services SRL, sucursala Euronet Worldwide inc., a semnat in acest sens un contract cu Raiffeisen Bank, prin care banca are acces la reteaua independenta de automate de depunere numerar Euronet, denumite „Depomate”.

„Euronet este singurul furnizor din Romania care ofera acest model de retea independenta de ATM-uri si ADT-uri tip «shared». Acest model permite bancilor sa-si extinda punctele de prezenta in locatii traficate intens, sa-si eficientizeze operatiunile si sa beneficieze de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare, pentru a servi mai bine nevoile clientilor", a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania.

„Noul acord de colaborare dintre Raiffeisen Bank si Euronet va diversifica accesul clientilor la servicii bancare de calitate. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit Raiffeisen Bank pot utiliza reteaua de Depomate Euronet fara niciun comision si au aceleasi beneficii ca la automatele de depunere numerar care apartin bancii: plata facturilor, posibilitatea de achizitie de coduri de reincarcare Orange, Vodafone si Cosmote, mini-extras de cont si schimbarea PIN-ului”, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Depomatele Euronet sunt in prezent localizate in orase importante din Romania, iar firma va continua sa isi extinda aceasta retea si in 2013 pentru a-si asigura o prezenta optima in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri