BRD si Taxback.com organizeaza, intre 1 februarie si 31 iulie 2013, o campanie de activare a cardurilor business, prin oferirea unui comision redus la recuperarea TVA platita transfrontalier.
Astfel, clientii BRD pot recupera TVA transfrontaliera pentru platile efectuate in strainatate cu cardul business, pe perioada campaniei, cu un comision mai avantajos. Serviciul de recuperare TVA externa este oferit tuturor detinatorilor de carduri business BRD.

“Am lansat campania din dorinta de a stimula clientii sa utilizeze mai des cardurile business in strainatate, in detrimentul numerarului, acestea fiind cele mai potrivite instrumente de plata. In acelasi timp, dorim sa ne fidelizam clientii si sa le oferim posibilitatea de a recupera TVA transfrontaliera in conditii preferentiale si cu efort minim”, a declarat Alina Iosep, Directorul Directiei de Management Produse Corporate si IMM din cadrul BRD.

La sfarsitul anului 2011, BRD-Groupe Societe Generale si Taxback.com au lansat un parteneriat strategic dedicat posesorilor de carduri business emise de BRD, prin intermediul caruia acestia beneficiaza de serviciul de recuperare a TVA platita pentru cheltuieli de afaceri in 36 de state din intreaga lume. De la lansarea serviciului si pana in prezent, valoarea recuperarilor de TVA se ridica la 215.000 de euro.

Recuperarea TVA se poate realiza pentru o gama variata de cheltuieli, precum participari la targuri si conferinte, mese la restaurant, cazare si protocol, transport, combustibil si servicii conexe, costuri publicitare, materiale promotionale si multe altele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri