Piraeus Bank Romania anunta imbunatatirea produselor sale de creditare destinate persoanelor fizice: creditul pentru nevoi personale, imprumutul pentru nevoi personale cu garantie reala, imprumutul auto, creditul imobiliar precum si a conditiilor de refinantare pentru toate aceste credite.
Vom face toate produsele mai atractive. in cazul creditului de nevoi personale vom creste suma maxima care poate fi imprumutata de banca de la 5.000 la 10.000 EUR echivalent RON si vom extinde perioada de creditare, care in prezent este de 5 ani. De asemenea vom oferi conditii de eligibilitate mai flexibile, astfel incat tot mai multi potentiali clienti sa aiba acces la acest credit si vom diversifica sursele de venit acceptate de banca.

Conditiile se vor relaxa si in ceea ce priveste stabilitatea la locul de munca, vom accepta si perioade mai scurte la ultimul loc de munca. Astfel creditul va fi mai accesibil.

In cazul creditelor auto vom extide perioada de creditare la 7 ani si vom reduce cu 1% comisionul de acordare. si in acest caz imbunatatim criteriile de eligibilitate si suntem pe cale sa reducem ratele de dobanda, a declarat dl. George Alberts, Deputy General Manager Piraeus Bank.

Pentru a deveni mai atractive dar si mai accesibile, Piraeus Bank a modificat pentru toate produsele de creditare urmatoarele conditii: perioada de creditare, suma acordata, conditiile de eligibilitate si comisioanele de administrare.

Astfel, la imprumutul pentru nevoi personale precum si la imprumutul acordat pentru refinantarea unui credit de nevoi personale contractat de la o alta institutie financiara valoarea maxima a creditului de la Piraeus Bank Romania s-a majorat la 10.000 EUR echivalent RON, restul conditiilor de acordare ramanand neschimbate.

Modificarile aduse imprumutului pentru nevoi personale cu garantie reala si imprumultului pentru refinantarea unui astfel de credit constau in cresterea valorii maxime acordate de la 50.000 la 100.000 EUR sau echivalent RON precum si marirea perioadei de creditare de la 15 ani la 20 ani. in ceea ce priveste conditiile de eligibilitate legate de stabilitatea profesionala, acestea au fost modificate dupa cum urmeaza: creditul se acorda persoanelor fizice care au o vechime minima de 3 luni la actualul loc de munca si minim un an de experienta totala in munca, persoanelor fizice autorizate ce au o perioada de activitate de minim 1 an.

Ca noutate, creditul se acorda si persoanelor care obtin venituri din chirii ce pot fi dovedite pe o perioada minima de 3 luni si pe o perioada viitoare de cel putin 6 luni, precum si persoanelor care obtin venituri din dividende, fiind necesar ca societatea care le acorda sa aiba o perioada minima de activitate de 2 ani.

imprumutul pentru achizitionarea unui autoturism nou sau second-hand destinat persoanelor fizice a suferit si el modificari, astfel clientii putand opta pentru un imprumut acordat pe o perioada de creditare cuprinsa intre 6 luni si 7 ani pentru finantarea achizitionarii unui autoturism nou si 6 ani pentru finantarea achizitionarii unui autoturism second-hand. Comisioanele de administrare s-au redus de la 4% la 3% pentru achizitionarea unui autoturism nou si de la 6% la 4%, pentru achizitionarea unui autoturism second-hand.

Pentru creditele ipotecare si cele oferite pentru refinantarea unui credit ipotecar s-au modificat conditiile de eligibilitate legate de stabilitatea profesionala, dupa cum urmeaza: creditele se acorda persoanelor fizice care au o vechime minima de 3 luni la actualul loc de munca si minim un an de experienta totala in munca, persoanelor fizice autorizate ce au o perioada de activitate de minim 1 an. si aici intervine noutatea acordarii creditului atat persoanelor care obtin venituri din chirii ce pot fi dovedite pe o perioada minima de 3 luni si pe o perioada viitoare de cel putin 6 luni, precum si persoanelor care obtin venituri din dividende, fiind necesar ca societatea care le acorda sa aiba o perioada minima de activitate de 2 ani.

Si in cazul creditului imobiliar precum si in cazul creditului acordat pentru refinantarea unui credit imobiliar conditiile de eligibilitate au devenit flexibile, acestea suferind aceleasi modificari ca si in cazul creditului ipotecar.

Veniturile nete totale luate in calcul pentru acordarea creditelor sunt de min. 300 EUR in cazul creditelor ipotecare, imobiliare si de nevoi personale cu garantie reala si de min. 70 EUR in cazul imprumuturilor acordate pentru nevoi personale si achizitionarii unui autoturism.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri