Raiffeisen Bank a modificat produsul Flexicredit pentru nevoi personale nenominalizate. Astfel limita creditului s-a majorat la 10.000 EUR, iar aprobarea creditului dureaza maxim 24 de ore.
In plus, in perioada 8 mai-18 iunie, se deruleaza o promotie in cadrul careia clientii care opteaza pentru un Flexicredit de la Raiffeisen Bank pot sa castige unul dintre cele100 cuptoare cu microunde oferite saptamanal, prin tragere la sorti.

Caracteristicile produsului sunt: valoare maxima10.000 euro (in lei sau euro), perioada maxima6 ani, dobnzile sunt: pentru creditele in euro 11.9% pe an (DAE 17,54%)*; la creditele in lei: fixa17.5% pe an (DAE 23,25%)*; variabila18.9% pe an ( DAE 24,96%)*.

Banca a facut modificari importante si in ceea ce priveste documentatia necesara pentru solicitarea unui Flexicredit. Aceasta a fost simplificata, fiind necesare doar copia actului de identitate, adeverinta de salariu si o factura de utilitati. Nu se solicita garantii, iar asigurarea de viata si somaj este optionala.

Informatii despre toate produsele si serviciile oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine la numarul de telefon 0 800 802 02 02, apelabil gratuit din reteaua de telefonie fixa de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00, iar sambata intre orele 9:00-15:00.

Raiffeisen Bank ofera produse si servicii pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. In prezent, banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.600 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 220 unitati, 780 de ATM-uri si peste 6.000 de POS-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri