Turcii de la Garanti Bank au lansat o campanie prin care toti posesorii cardului de credit Bonus Card iși pot plati taxele și impozitele in trei rate fara dobanda, fie la ghișeele administratiilor financiare prin POS-urile instalate, fie online.
Astfel, pana la 31 martie 2013, toate platile efectuate cu Bonus Card pentru achitarea taxelor si impozitelor vor fi impartite automat in trei rate fara dobanda, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

Pe langa plata la ghiseu, posesorii de card pot face plaile online pe www.ghiseul.ro (Sistemul Naional Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar) sau pe website-urile primariilor care ofera aceasta facilitate.

Valoarea minima pentru care o tranzactie se imparte in trei rate fara dobanda este de 30 de lei.

In 2012, volumul platilor pe internet cu Bonus Card a crescut cu 22,56% fata de anul precedent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri