Piraeus Bank Romania a anuntat astazi numirea domnului Stavros Lekkakos in postul de Presedinte si Director Executiv al Piraeus Bank Romania. Aceasta a intrat in vigoare incepand cu data de 01 mai 2006
Domnul Lekkakos este unul dintre directorii executivi ai Grupului Piraeus Bank, cu o experienta indelungata in domeniul bancar si cel al operatiunilor. In noua sa pozitie, Dl. Lekkakos va continua obiectivele bancii in principal pe acela de a intari pozitia Piraeus Bank in Romania prin investitii in produse inovative pentru clientii corporate, retail si investment banking, precum si in noul sistem IT. El va superviza expansiunea bancii, ce vizeaza deschiderea a 30 de noi sucursale, tinta fiind un numar de 60 de sucursale deschise pana la sfirsitul anului.

Dl. Lekkakos s-a alaturat Piraeus Bank Grecia in 1992 ca Chief Administrative Operations Officer. In 1997 a preluat postul de Director General Adjunct, iar in 1998 a fost numit Director General al Grupului. Din aceasta pozitie, dl. Lekkakos a condus cu succes integrarea catorva banci grecesti si straine achizitionate in aceasta perioada, in care Grupul Piraeus s-a extins pe noi piete din Sud-Estul Europei si din zona mediteraneeana (in prezent, Grupul detine sucursale in 7 tari din afara Greciei).

Dl. Lekkakos si-a inceput cariera in 1968, in cadrul American Express Bank , ajungind sa detina pozitiile de Vice-Presedinte si Director de Operatiuni inainte de a se alatura Piraeus Bank. Dl. Lekkakos detine inca functia de membru al Comitetului Administrativ al Piraeus Bank Grecia.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romneasca, si anume Pater Credit Bank. Astazi banca detine 30 de sucursale pe intreg teritoriul tarii. Grupul Piraeus Bank este una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri