Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, rezista pe primul loc in topul increderii romanilor, cu 48%, potrivit Barometrului de opinie „Adevarul despre Romania", realizat de Inscop Research, la comanda ziarului Adevarul.
Mugur Isarescu este incarnarea mitului tehnocratului, ceea ce nu l-a ajutat insa in politica. Desi depozitar al increderii cetatenilor, guvernatorul BNR a pierdut alegerile prezidentiale din 2000.

Romanii au o incredere mare si in premierul in functie Victor Ponta, cotat al doilea cu un procent de 43%, la doar cinci procente diferenta de primul clasat Mugur Isarescu. Cota de incredere in Victor Ponta este comparabila cu cea a premierului Aliantei DA Calin Popescu Tariceanu care la patru luni dupa alegerile generale, in februarie 2005, se bucura, potrivit IMAS, de increderea a 47,1% din romani.

Sondajul a fost realizat in perioada 21 - 28 februarie 2013, pe un esantion de 1.066 de persoane, reprezentativ pentru populatia Romaniei, cu o eroare maxima admisa a datelor de ± 3%, la un grad de incredere de 95%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri