Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in data de 22 mai 2006, oferta publica primara de vanzare de obligatiuni corporative, negarantate, emise de Banca Comerciala Carpatica, informeaza un comunicat emis de banca.

Obligatiunile sunt neconvertibile, nesubordonate, negarantate, nominative, emise in forma dematerializata, prin inscriere in cont. Valoarea emisiunii este de 40 milioane RON, cu posibilitatea suplimentarii la 70 milioane RON. Nivelul dobanzii bonificate este calculat la nivelul ratei (BUBID6M + BUBOR6M)/2+1,75 la suta, dobanda fiind bonificata semestrial. Obligatiunile nu sunt convertibile in actiuni.

Obligatiunile emise vor fi rascumparate la valoarea lor nominala la data de 29 Mai 2009. Obligatiunile nu pot fi preplatite sau rascumparate inainte de data de rascumparare, iar detinatorii de obligatiuni nu vor avea optiunea rascumpararii anticipate.

Perioada de derulare a ofertei este de zece zile lucratoare, incepand cu data de 2 iunie 2006 si pana la 15 iunie 2006. Obligatiunile vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri