Cadouri, trageri la sorti cu premii ispititoare, reduceri, puncte de colectie sunt oferite acelora care folosesc cel putin un produs sau serviciu bancar. Cardurile se dovedesc a fi de departe produsele asupra carora se concentreaza atentia bancilor. Ultimele campanii de acest gen au fost lansate de Raiffeisen Bank si ABN AMRO Bank. Astfel, clientii Raiffeisen care contracteaza un credit de consum primesc o rata cadou, iar cei care utilizeaza cardul de credit aduna puncte de colectie cu care se pot face alte cumparaturi in magazine. Iar daca ne luam un card de credit de la ABN AMRO primim cadou un telefon mobil!

Punctele de colectie se aduna cu un card

Daca platiti cu un card Raiffeisen Bank in anumite magazine, veti primi in mod automat Puncte de Colectie. Cu ajutorul acestor puncte, aveti posibilitatea de a achita valoarea unor bunuri si servicii achizitionate din magazinele participante la campanie. in afara Punctelor de colectie, exista si alte beneficii. Fiecare tranzactie se face in mod gratuit, neexistand un comision aferent. Totodata, este prevazuta o perioada de gratie de pana la 50 de zile. Daca restituiti banii in aceasta perioada nu veti plati dobanda pentru suma rambursata.

Cardurile care permit acumularea punctelor de colectie sunt: cardurile de debit Visa Electron si Maestro, cardurile de credit Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank- Connex si Raiffeisen Bank Gold. Programul este disponibil doar pentru cumparaturile facute dintr-un anumit lant de farmacii. 2% din suma achitata se intoarce catre client sub forma Punctelor de Colectie. Valoarea unui Punct de colectie este de 1 RON. Raiffeisen Bank ii rasplateste si pe clientii care utilizeaza cardul pentru a cumpara un bilet de avion la o anumita companie. in perioada 15 iunie-15 iulie, cei care platesc biletul de avion cu ajutorul unui card Raiffeisen Bank vor primi in mod automat o invitatie la Salonul Business Class din aeroporturile Bucuresti Otopeni, Timisoara sau Iasi. Invitatiile se obtin daca mergeti la ghiseul check-in din aeroport cu biletul si cardul cu care ati platit biletul respectiv.

Luna aceasta, rata este platita de banca!

Contractarea unui credit pentru bunuri de consum de la Raiffeisen Bank (creditul Pe Loc sau creditul Hiper Ieftin), in perioada 1 iunie-30 iunie este rasplatita prin oferirea unei rate lunare drept cadou. Creditul Hiper Ieftin se acorda in lei, avand o valoare cuprinsa intre 250 si 5.000 EUR.Perioada de creditare este intre 18 luni si 5 ani. Creditul pe loc se acorda in lei, EUR sau USD. Are o valoare mai mica, cuprinsa intre 150 si 3.000 EUR, cu posibilitatea rambursarii de la 6 luni la 5 ani. Creditul Hiper Ieftin are o dobanda fixa de 15,9%. Creditele Pe Loc au prevazuta pentru lei o dobanda fixa de 19,9% sau una variabila de 24%. La EUR exista o dobanda variabila de 9,5%, iar la USD, dobanda variabila are o valoare de 10,5.

ABN Amro ne da un mobil cadou

ABN Amro desfasoara o campanie in centrul careia se afla Card Perfect. Folosit cel putin o data, cardul poate aduce drept cadou un telefon mobil cu tehnologie 3G. Promotia a inceput din data de 24 mai si are ca termen limita 24 iulie. Card Perfect este inzestrat cu o serie de avantaje, asa cum ii sta bine oricarui produs care se vrea a fi perfect. Printre avantaje se numara reducerile de pana la 20%, oferite in peste 175 de locatii. Detinatorii unui card de credit ABN Amro Gold vor avea acces gratuit in Salonul Business al aeroportului Henri Coanda. Card Perfect confera celor care vor intra in posesia lui mobilitate si flexibilitate prin serviciul NetBanking. Totodata, un card pentru care perfectiunea nu mai are niciun secret permite beneficiarului sa aiba acces la asigurare in cazul accidentelor de calatorie in strainatate. Creditul utilizat de pe cardul de credit este de asemenea, asigurat.

Masina vine odata cu transferul de bani

La Bancpost, efectuarea a cinci transferuri de bani Western Union este rasplatita. Lunar, este desemnat prin tragere la sorti castigatorul uneia dintre cele 10 masini. stampilarea cuponului si codul fiecarei tranzactii sunt elementele care permit participarea la tragerile la sorti incepute din luna aprilie. Doar unul dintre cei care fac cinci transferuri de bani va si norocosul castigator al unei masini. Ceilalti vor trebui sa se multumeasca doar cu primirea, in mod garantat, a unui cod PIN. Cu ajutorul acestui cod, vor putea activa cartele telefonica internationala Easy Comm, in valoare de 50 USD.

Te incalti mai ieftin daca ai un card

in perioada 12 ianuare-31 octombrie, CardFinans Avantaj aduce o serie de facilitati celor care platesc cu ajutorul lui. in toate magazinele Gmarket, cumparaturile de minimum 100 RON (pe un bon de casa) pot fi achitate in maximum 6 rate prin CardFinans Avantaj.
Daca folositi CardFinans Avantaj la cumpararea unor produse de incaltaminte sau de marochinarie, veti avea mai multe avantaje. Puteti cumpara in 5 rate cu 0% dobanda, iar in perioada 15 mai-15 iunie se acorda o reducere de 10% la orice produs cumparat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri