Cardul care pune bani deoparte este ultima gaselnita a bancherilor in cautare de clienti. Astfel, de fiecare data cand clientul face cumparaturi si plateste cu cardul, o parte din banii sai sunt transferati intr-un cont de economii, relateaza A1.ro.
Mecanismul noului card bancar este simplu. Clientul decide ce suma sa fie pusa deoparte de fiecare data cand plateste cumparaturile la comerciant sau on-line cu ajutorul cardului.
De exemplu, la cumparaturi lunare de 1.000 de lei, in contul de economii al clientului ajung automat 100 de lei. Astfel, clientul primeste o dobanda de 4% pe an si are dreptul sa scoata o parte din bani fara sa piarda dobanda.
"Bancile ofera acum produse specifice pentru vacanta, carduri cu rata fara dobanbda, carduri cu promotii atasate, cu asigurari, conturi de economii cu dobanzi promotionale" a declarat Irina Chivu, consultant financiar.

Cititi mai multe pe A1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri