Raiffeisen Bank ofera posibilitatea IMM-urilor sa-si recupereze TVA-ul pentru cheltuielile in interes de afaceri efectuate in strainatate cu cardul business sau cu numerar, confom unui anunt al bancii.
"Orice client IMM al bancii poate accesa serviciul de rambursare a TVA-ului extern oferit in colaborare cu partenerul nostru Taxback.com, posesorii de carduri beneficiind de un comision preferential. Astfel, pana la 27% (cota maxima a TVA in UE) din cheltuielile de calatorie pot fi recuperate, iar deplasarile in interes de serviciu in strainatate vor costa compania mai putin", spune Monica Udrescu, director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

Serviciul de recuperare a TVA-ului este destinat cheltuielilor in strainatate precum: participare la targuri/evenimente internationale, cazare, masa protocol, transport, cheltuieli cu furnizorii externi etc.

Raiffeisen Bank are peste 100.000 de clienti IMM si a emis peste 57.000 de carduri Visa Business pe care se tranzactioneaza anual aproximativ 120 milioane de euro.

Taxback.com este o companie multinationala, membra a Taxback Group, specializata in servicii de rambursare de taxe, cu 27 de birouri in lume si peste 600 de angajati. In Romania este prezenta din anul 2003, oferind clientilor persoane fizice si juridice servicii de consultanta fiscala specializata.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri