Banca Comerciala Romana face o oferta clientilor care aleg sa isi incaseze salariul la BCR, oferind la creditele imobiliare si ipotecare in lei o dobanda fixa de 6,25%, pentru 3 ani, si stabileste un avans minim de 15% pentru accesarea imprumutului.
Clientii pot alege si varianta unei dobanzi variabile, calculata potrivit algoritmului ROBOR 6 luni + 1,9 %/an.

Pe de alta parte, clientii standard, care nu isi trec salariul la BCR, beneficiaza in prezent de o dobanda fixa de 6,75 %/an, pe 3 ani, sau dobanda variabila ROBOR 6 luni + 2,4 %/an.

Oferta disponibila pentru clientii standard prevede dobanda fixa de 6,75 %/an pe 3 ani sau dobanda variabila ROBOR 6 luni + 2,4 %/an.

"Vanzarile de credite pentru investitii imobiliare standard au crescut in ultima perioada. Clientii sunt din ce in ce mai interesati de creditele in lei, intelegand avantajele legate de eliminarea riscului valutar si posibilitatea accesarii unei sume mai ridicate. Aceasta se coreleaza cu trendul descrescator al indicelui ROBOR, care a condus la reducerea semnificativa a diferentei dintre costul total al unui credit in euro si al unui credit acordat in lei", a declarat Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, in cadrul BCR.

Reprezentantii bancii precizeaza ca, in ultima perioada, au cosemnat o dublare a numarului solicitarilor clientilor pentru creditele in lei destinate achizitionarii de imobile comparativ cu luna anterioara.

Cota de piata a BCR pe segmentul de credite ipotecare si imobiliare acordate in lei s-a dublat comparativ cu 15 octombrie 2012 data la care BCR a luat decizia creditari preponderente in lei si se apropie de pragul de 10% la nivelul intregului sistem bancar.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri