Kiwi Finance, unul din liderii de pe piata de brokeraj bancar din Romania, a inregistrat o crestere de 125% a numarului de clienti in primele 7 luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce a impulsionat si volumul de credite intermediate, cu 50%.
Pe fondul cresterii semnificative a numarului de clienti, volumul creditelor intermediate a crescut cu 50%, la 31 milioane euro. Din acestea, 68% au fost credite cu garantii imobiliare si 32% credite de nevoi personale. Cifra de afaceri a crescut cu 50%, depasind 3 mil. lei.

"In primele 7 luni am inregistrat o crestere de 125% a numarului de clienti care au accesat un credit prin Kiwi Finance, ceea ce inseamna aproape 30 de clienti zilnic", a declarat Anca Bidian (foto), CEO Kiwi Finance.

In ceea ce priveste valuta de imprumut, 95% dintre clientii care au accesat credite garantate cu ipoteca in 2013 au preferat euro ca moneda de imprumut, in timp ce toti clientii creditelor de nevoi personale au solicitat imprumuturile in moneda nationala.

"Pentru 2013 avem trei directii strategice: cresterea performantei atat a fortei proprii de vanzari cat si a retelei de francize Kiwi Finance, consolidarea parteneriatelor si produse strategice cu bancile partenere si extinderea canalelor de distributie. Principalele obiective anul acesta sunt atingerea unui volum de 60 milioane euro si trecerea pe profit", anunta Anca Bidian.

Kiwi Finance este unul dintre liderii de pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003. Kiwi Finance detine o retea teritoriala de 33 de sucursale si francize in toata tara. De la infiintare si pana in prezent, Kiwi Finance a intermediat credite in valoare de aproape 680 milioane euro la peste 135.000 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri