Volksbank Romania a redus dobanzile la imprumuturile in lei, incepand cu septembrie. Astfel, Creditul cu Economii va avea o dobanda fixa de 9,75% pe an, pe toata durata contractului, potrivit informatiilor transmise de banca.
In plus, Volksbank va rasplati clientii bun-platnici, oferind un bonus lunar de 5% din dobanzile platite la credit, intr-un Cont de Economii deschis la banca.

“Reducerea dobanzilor la creditele de consum face parte din planul de actiuni al Volksbank Romania privind repozitionarea si consolidarea pozitiei pe piata locala. Planurile de restructurare au fost in mare parte finalizate, oferta bancii a fost deja redesenata si banca finanteaza deja economia”, declara Benoit Catel, presedintele Volksbank Romania.

Volksbank mizeaza in perioada urmatoare pe cresterea creditului de consum si pe extinderea finantarilor acordate companiilor, in contextul in care vanzarile de credite au crescut deja cu 51% de la inceputul anului.

Astfel, volumul finantarilor acordate de Volksbank Romania de la inceputul anului a depasit 83 de milioane de euro, iar majoritatea finantarilor noi s-au indreptat catre sectorul productiv, precizeaza banca.

Creditele acordate companiilor au insumat 66 de milioane de euro, in crestere cu 36% fata de primele opt luni ale lui 2012. Volumul imprumuturilor acordate persoanelor fizice a fost mai mult decat dublu (crestere de 166%). Creditele de nevoi personale fara ipoteca au reprezentat mai mult de 80% din vanzari, astfel ca sumele aferente au fost injectate in economie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri