Pintilie Broker de Asigurare (PBA), unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata de asigurari online din Romania, a deschis doua noi agentii in Bucuresti, in zonele Timpuri Noi si Drumul Taberei.

Cele doua agentii nou deschise intermediaza asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta, asigurari medicale de calatorie si asigurari CMR, la aceleasi preturi disponibile si online, pe rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.

Agentia RCA Ieftin Drumul Taberei se afla langa Piata Drumul Taberei, in timp ce agentia Timpuri Noi se afla vizavi de sediul Universitatii Nicolae Titulescu.

"In offline, vrem sa deschidem agentii in toate zonele importante din Bucuresti”, a declarat Valentin Radu (foto), director de marketing PBA.

Deschiderea noilor sedii face parte dintr-o strategie de extindere a retelei de agentii si francize in toata tara.

In prezent, PBA ofera asigurari online prin intermediul site-urilor rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro. Offline, compania este prezenta in 11 puncte de lucru din Bucuresti - Grand Arena Berceni, Afi Palace Cotroceni, Dristor, Obor, Rahova, Republica, Autovit, Unirii, Turda, Drumul Taberei si Timpuri Noi.

Pana la sfarsitul anului, PBA estimeaza deschiderea a aproximativ 20 de francize in Bucuresti si in tara.

Pintilie Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata de asigurari online din Romania prin site-urile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand peste 1.500.000 de vizitatori unici de la infiintare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri