Millennium Bank a inceput sa acorde credite Prima Casa in lei in cadrul celei mai recente editii a programului guvernamental, cu o dobanda variabila formata din Robor la trei luni plus o marja de 2,5%.

Suma maxima a creditului este echivalentul in lei a 57.000 de euro pentru locuintele finalizate sau echivalentul in lei a 66.500 de euro pentru locuintele a caror autorizatie de constructie a fost eliberata dupa 2010.

Comisioanele de analiza si de administrare a creditului sunt gratuite, iar perioada maxima este de 30 ani. Banca accepta pana la doi co-debitori pentru imprumut – sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/surori – si o gama variata de surse de venit.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a alocat Millennium Bank 21 de milioane de lei in cadrul programului Prima Casa din acest an. Banca a fost un jucator activ in toate editiile anterioare ale programului, pe perioada caruia a acordat credite Prima Casa in valoare totala de peste 90 de milioane de euro.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai include credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si credite pentru investitii imobiliare cu avans incepand de la 10% si marje de dobanda incepand de la 2,5% la lei sau de la 6,25% la euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri