“Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. lanseaza un nou produs de creditare pentru IMM-uri, SuportFinans, destinat sustinerii potentialului de vanzari al Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta o continuare a procesului de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania”, a declarat Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank in Romania.

SuportFinans este un produs de creditare pentru sustinerea activitatii curente, destinat finantarii in principal a stocurilor si creantelor comerciale, dar si a acoperirii altor cheltuieli pe termen scurt cu care se confrunta intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania.

Noul produs ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente, a unei limite de credit de maximum 125,000 de euro (echivalent in RON), pe o perioada de cel mult 12 luni (cu posibilitate de prelungire). In plus, clientii care opteaza pentru produsul SuportFinans, pot beneficia suplimentar si de un credit PromptFinans - facilitate de tip overdraft, atasata contului curent in valoare de maxim 15,000 de euro (echivalent RON).

Beneficiarii eligibili pentru un credit SuportFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.