Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, vineri, ca guvernatorul BNR Mugur Isarescu ar fi un candidat "cu foarte multe sanse" la Presedintie si a apreciat ca este "nefiresc" ca presedintele Traian Basescu sa se pronunte intr-un fel sau altul asupra acestui subiect.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la o posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la alegerile prezidentiale, ca este "o gluma", aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa candideze.

"E o gluma. In primul rand sunt convins ca nu vrea. Il cunosc bine pe guvernator", a afirmat, la B1 Tv, Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Intrebat despre afirmatia lui Traian Basescu si cum vede o astfel de candidatura, Ion Iliescu a precizat ca Isarescu este cel care ar trebui sa-si spuna punctul de vedere. In ceea ce-l priveste pe Basescu, fostul sef al statului a declarat ca este "nefiresc" ca acesta sa se pronunte "intr-un fel sau altul".

Ion Iliescu a apreciat ca Mugur Isarescu este un candidat cu foarte multe sanse, iar calitatea de guvernator al BNR il ajuta.

"El a mai incercat de vreo doua ori. Ar fi un candidat cu foarte multe sanse. Are foarte multe puncte pro. Iar functia de director de banca il ajuta. Da, ar fi un presedinte potrivit", a afirmat Iliescu.

1. Credeti ca Mugur Isarescu are o sansa reala la Presedintie?

2. L-ati vota pe Mugur Isarescu ca si Presedinte al Romaniei?


In legatura cu posibilitatea ca PSD sa sustina candidatura lui Isarescu, Ion Iliescu a raspuns: "Ar fi in orice conditii un candidat cu sanse si potrivit. Mai ales dupa experimentele din ultimii ani, ar fi altceva pentru o institutie ca Presedintia".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri