Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a primit sase oferte pentru furnizarea de servicii de consultanta in vederea evaluarii unui numar de 205 persoane cu functie de conducere in cadrul institutiei, proces in urma caruia unii vor fi confirmati in posturi, iar altii vor fi disponibilizati.

Ofertele au fost deschise la 18 octombrie si au fost depuse de Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers Audit, Deloitte Consultanta, Tactic Consulting Unit, BPI Management Consulting Romania si BDO Business Advisory, noteaza Mediafax.

La licitatie s-au inscris si KPMG Romania si Hay Group Management Consultants, dar ofertele au fost respinse de autoritatea contractanta din cauza nerespectarii legislatiei cu privire la garantia de participare, conform datelor disponibile www.e-licitatie.ro.

Potrivit ASF, procesul de evaluare va avea ca rezultat fie confirmarea anumitor persoane cu functii de conducere, fie disponibilizarea lor.

"In termen de doua luni de la finalizarea evaluarii, va fi elaborat si un plan de actiune pentru eficientizarea ASF in vederea optimizarii procesului bugetar.

La finele lunii august, personalul ASF numara 597 de angajati, in scadere cu 30 de persoane fata de 31 iulie", se arata intr-un raspuns al ASF din 27 septembrie.

Disponibilizarile vor fi operate in conformitate cu contractul colectiv de munca.

Conform anuntului de participare, publicat la finele luni septembrie, viitorul consultant va trebui sa raporteze rezultatele evaluarii celor 205 persoane si sa evidentieze punctele forte si slabe ale fiecarei persoane evaluate, precum si indicarea unui scor individual pe competentele analizate.

Contractul are o valoare estimata fara TVA de 540.000 lei si se va derula pe o perioada de 45 de zile.

ASF si-a inceput activitatea la 29 aprilie, prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri