Nuance, companie specializata in solutii de recunoastere a vocii, va fi prezenta la conferinta Banking 2.0, organizata de wall-street.ro in 29 octombrie. Peter Martis, Regional Sales Manager ECE in cadrul Nuance, va demonstra in cadrul evenimentului cat de sofisticate au ajuns aplicatiile de recunoastere a vocii si unde pot fi utilizate.

In prezent, Nuance isi concentreaza cercetarea pe trei domenii care ar putea beneficia cel mai mult de implementarea unor sisteme de recunoastere a vocii: documentarea clinica, management-ul documentelor si asistenta clientilor. Serviciile de Call Steering si Voice Biometrics sunt dedicate in special companiilor din sectorul financiar, banci sau asiguratori, dar si firmelor de telecom.

In Romania, Nuance a facut un pas important prin lansarea in 2012 a aplicatiilor de recunoastere a vocii pentru telefoanele mobile Dragon Dictation si Dragon Search, aplicatii ce pot fi descarcate gratuit.

Si guvernul poate folosi astfel de aplicatii de recunoastere a vocii pentru a-si eficientiza activitatea. Spre exemplu, politistii pot sa foloseasca aplicatiile Dragon pentru a transforma repede vocea in text, fie ca este vorba de rapoarte, documente sau simple email-uri.

De fapt, in mai multe tari ministerele de Interne deja folosesc tehnologii de recunoastere a vocii sau solutia de Voice Biometrics pentru a preveni fraudele.

Barclays Wealth & Investment Management a implementat solutia Nuance de recunoastere a vocii pentru a verifica repede si in deplina siguranta identitatea clientilor. Barclays este de altfel prima companie financiara care a adoptat sistemul de identificare pasiva a vocii ca principal mod de recunoastere a clientilor in call-center.

Pe de alta parte, solutia de Voice Steering este deja in practica la compania spaniola de telecomunicatii Telefonica. Clientii acesteia care apeleaza call-center-ul sunt intampinati de vocea unui robot care ii poate ajuta sa obtina raspunsul la solicitatile simple sau ii poate directiona catre agentii de call-center in cazul unor nevoi mai complexe.

Wall-Street.ro organizeaza marti, 29 octombrie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, conferinta Banking 2.0, cel mai important eveniment dedicat inovatiilor si solutiilor IT aplicate in sectorul bancar.

Te invitam sa te inscrii la Banking 2.0 accesand acest link - nu dureaza mai mult de 3 minute. Participarea la eveniment este GRATUITA! Evenimentul se adreseaza managerilor din domeniul bancar din zona dezvoltarii de produse noi, marketing sau implementarea solutiilor IT, dar si furnizorilor de solutii IT pentru banci.

Daca vrei sa tii pasul cu noile tehnologii din banking, cu cele mai importante solutii pe cale de a schimba relatia client-banca sau cu strategiile inovatoare pe care bancile le utilizeaza pentru a-si imbunatati performantele si interactiunea cu clientii, atunci nu trebuie sa ratezi conferinta Banking 2.0.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri