Libra Bank, o banca de talie mica specializata pe nisa profesiilor liberale, a deschis o noua sucursala, localizata in Complexul Dragonul Rosu si dedicata preponderent firmelor cu capital chinez si romano-chinez, in contextul in care anul acesta s-au implinit 5 ani de cand banca furnizeaza servicii destinate comunitatii chineze de afaceri din Romania.

Evenimentul inaugural al noii sucursale Fundeni a fost onorat de prezenta a 35 de intreprinzatori chinezi si romani, alaturi de care s-au aflat reprezentanti ai Casei Romano-Chineze si ai bancii.

Companiile cu capital chinez si romano-chinez care au activitati de import-export sau productie in diverse industrii vor efectua in sucursala Libra Internet Bank Fundeni operare cu numerar, plati in lei, plati valutare cu procesare rapida, cele in dolari catre China beneficiind de comisioane negociate si timp scurt de decontare prin Bank of China. Vor putea face schimburi valutare in conditii speciale avantajoase, depozite, operatiuni specifice comertului international (scrisori de garantie bancara, acreditive, incasso etc).

Libra Internet Bank acorda acestor companii credite pentru finantarea operatiunilor comerciale si investitii, timpul de raspuns fiind sub 10 zile lucratoare de la depunerea actelor complete pana la decizia bancii.

Cu o experienta de 10 ani ca membra a grupului american de investitii New Century Holdings, Libra Internet Bank este participanta la FGDB din Romania, are in portofoliul de clienti medici, farmacisti, avocati, notari, alte profesii, IMM si companii mari si ofera unul din cele mai avansate servicii de Internet Banking de pe piata romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri