Piraeus Bank a lansat in cursul lunii iunie cardul de credit Piraeus Visa Classic, un instrument flexibil, atat in Romania cat si in strainatate.

Consideram oportuna lansarea cardului de credit Piraeus Visa Classic, iar momentul ales este unul dintre cele mai bune avand in vedere apropierea sezonului vacantelor de vara. Consumatorii doresc sa aiba la dispozitie un card de credit pe care sa il utilizeze in functie de nevoi sau de preferinte si care sa le ofere si alte avantaje, pe langa acela de a avea una dintre cele mai bune dobanzi de pe piata, a declarat Eleni Skoura, Business Card Manager la Piraeus Bank.

Potrivit bancii, avantajele utilizarii cardului de credit Piraeus Visa Classic sunt perioada de gratie de pana la 51 de zile,
0% dobanda la reintregirea lunara a liniei de credit cu 100% din suma utilizata, flexibilitate in rambursare, minimul fiind de numai 5%.

Cardul de credit Piraeus Visa Classic ofera una dintre cele mai competitive dobanzi de pe piata comparativ cu produsele deja existente, clientii putand beneficia de o suma maxima de creditare de 5.000 de euro, echivalent in RON. In plus, pentru a beneficia de cardul de credit Piraeus Visa Classic solicitantii pot avea vechimea de minim 3 luni la actualul loc de munca.

Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail persoane fizice si intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri