UniCredit Romania a adaugat in portofoliul de carduri un nou produs UniCredit Visa Business Electron, primul instrument de plata emis de banca sub logo Visa.
UniCredit Visa Business Electron este un card de debit in lei, cu utilizare locala si internationala, destinat companiilor si persoanelor fizice autorizate pentru un control eficient al cheltuielilor efectuate (de catre angajati / asociati) in interes de serviciu.

Cardul permite detinatorului (companie / persoana fizica autorizata) definirea unui numar nelimitat de subconturi distincte atasate la un cont curent comun, in vederea unei mai bune gestionari interne a fondurilor disponibile. Acest instrument de plata poate fi utilizat in limita soldului disponibil al contului curent deschis, dar banca ofera si posibilitatea de atasare de subconturi care pot fi alimentate cu suma dorita, controland astfel accesul utilizatorului la intregul disponibil din contul curent.


Una dintre caracteristicile bancii UniCredit Romania este procesul permanent de adaptare si imbunatatire a portofoliilor de produse, prin care cautam solutii la cat mai multe dintre necesitatile financiare ale clientilor nostri, a declarat Rasvan Radu, Presedinte Executiv UniCredit Romania. Acestia au acum acces la o imensa retea de acceptare la nivel global si la avantaje ca fiabilitatea si securitatea de care se bucura posesorii de carduri Visa din toata lumea, a adaugat Radu.

Urez bun venit bancii UniCredit Romania in familia Visa International, a spus Catalin Cretu, Vicepresedinte Visa International CEMEA. De acum, posesorii de carduri UniCredit Visa Business nu vor mai trebui sa aiba asupra lor numerar ca sa acopere cheltuielile companiei, fie ca achizitioneaza articole de birotica, iau masa cu un client, platesc costurile aferente delegatiilor sau fac mici achizitii. Monitorizarea cheltuielilor, de regula un proces lung si complex, devine acum o activitate mult mai usoara, permitand companiilor sa administreze bugetele mai eficient si sa faca in plus si o importanta economie de timp", a incheiat Cretu.

UniCredit Visa Business permite utilizatorilor desemnati efectuarea de cumparaturi la POS-urile din reteaua comerciantilor acceptanti Visa din Romania si din alte peste 160 de tari. De asemenea, in timpul calatoriilor in strainatate, acestia au acces non-stop la servicii suplimentare ca eliberarea de numerar in regim de urgenta si informatii utile la linia telefonica gratuita Info card.

Din punctul de vedere al costurilor pentru retragerile de numerar, clientii UniCredit Romania beneficiaza de comisioane identice cu cele din reteaua proprie (0,5% din suma retrasa) la oricare dintre bancomatele UniCredit Romania, ale HVB Bank sau ale Bancii tiriac. Reteaua unificata a celor trei banci totalizeaza la nivel national 335 de ATM-uri.

Oferta bancii pentru companii cuprinde, de asemenea, cardul de credit UniCredit Business MasterCard. in portofoliul de carduri al UniCredit Romania exista si o gama de carduri de plata adresate persoanelor fizice cardul de debit UniCredit Maestro, alaturi de cardurile de credit UniCredit Standard MasterCard si UniCredit Gold MasterCard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri