Piraeus Bank Romania va prelua o mare parte a clientilor din portofoliul ATE Bank Romania, operatiune care se va desfasura in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2013, astfel ca din 2 decembrie clientii transferati vor putea apela la serviciile Piraeus Bank.

Potrivit planului de divizare aprobat de catre AGA, aproximativ 11.000 de clienti ATE Bank Romania, persoane fizice si juridice, vor intra de la 1 decembrie in portofoliul Piraeus Bank Romania, iar alti aproape 7.000 de clienti vor ramane in portofoliul ATE Bank Romania si vor continua relatia contractuala cu aceasta institutie, se arata intr-un comunicat al Piraeus Bank Romania.
Clientii care urmeaza a fi integrati sunt companii care detin credite, conturi curente si alte produse bancare specifice, precum si persoane fizice care au optat pentru credite de consum si ipotecare, carduri, depozite, conturi curente si de economii.
"Prioritatea noastra este ca intreaga operatiune de migrare sa se desfasoare corect si rapid, astfel incat sa fie resimtita cat mai putin de toti cei implicati", a declarat Catalin Parvu, director general executiv, Piraeus Bank Romania.
Procesul de preluare presupune mutarea produselor si conturilor clientilor in sistemul Piraeus Bank Romania, astfel ca incepand de luni, 2 decembrie, clientii transferati vor fi deserviti exclusiv de reteaua de unitati a Piraeus Bank si vor putea accesa intreaga gama de produse si servicii oferita de banca.
Piraeus Bank Romania este parte a grupului financiar elen Piraeus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri