Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014, scrie Mediafax.

"Am promulgat Bugetul Asigurarilor de Stat. Este in regula. Inca are usoare rezerve, dar poate ca nu e rau sa fie o mica rezerva la Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat", a anuntat presedintele Traian Basescu.

El a mai spus ca cei care propovaduiau imposibilitatea de a plati pensii si ajutoare sociale s-au dovedit a fi doar niste "propagandisti".

"Nu a existat in intentia mea sa opresc acest buget", a mai spus seful statului.

Basescu a declarat ca Bugetul nu a sosit la promulgare, ca se asteapta sa primeasca legea luni si ca o poate analiza, inainte de a lua o decizie, pana pe 29 decembrie, el precizand ca va promulga imediat Bugetul asigurarilor sociale.

Parlamentul a adoptat bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale de stat pe anul 2014, in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrilor.

Seful statului a precizat, in mai multe randuri, ca va respinge Bugetul in conditiile in care acesta contine cresterea accizei la carburant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri