BRD Finance a lansat in luna iunie un nou card de credit sub sigla MasterCard, destinat clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele oferite la cumpararea produselor electronice si electrocasnice in reteaua Rombiz, informeaza compania.

Noul card de credit Rombiz - MasterCard ofera posesorilor o serie de avantaje atat din punct de vedere al costurilor (dobanda mai mica pe masura ce se utilizeaza mai mult din limita de creditare, fara comision penalizator in cazul rambursarilor anticipate a sumelor utilizate, fara costuri pentru rambursarea sumelor in cadrul perioadei de gratie), cat si din punct de vedere al beneficiilor suplimentare. Cardul ofera posibilitatea obtinerii de numerar de la bancomate sau de utilizarea cardului la alti comercianti in tara si in strainatate.

Astfel, utilizatorii noului card de credit Rombiz - Mastercard vor beneficia in exclusivitate de reduceri promotionale acordate celor care cumpara produse din magazinele Rombiz.

Pentru achizitionarea oricarui produs electronic sau electrocasnic din reteaua nationala de 160 magazine Rombiz, posesorii cardurilor vor avea reduceri cuprinse intre cinci si zece la suta.

In plus, acestia vor primi ca bonus din partea BRD Finance o garantie de transport/montaj oferita in parteneriat cu companiile specializate Asiban si Gras Savoye Romania. Garantia este valabila pentru achizitionarea pe teritoriul Romaniei a unor produse cu o valoare cuprinsa intre 260 - 3.500 RON, timp de o luna din momentul cumpararii si presupune rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului in cazul aparitiei unor accidente neprevazute pe timpul transportului sau al montajului.

Obtinerea cardului se realizeaza direct in oricare magazin Rombiz, pe baza unei prime cumparaturi de minimum 500 RON, doar cu actul de identitate si adeverinta de salariu sau talonul de pensie.

Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON (199.000 ROL) si se plateste la primirea primului extras de cont.

Dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult: de la 2,49 la suta pe luna pentru sume mai mici de 800 RON (8 milioane ROL), pana la 1,69 la suta pe luna, pentru valori de peste 4.000 RON (40 milioane ROL).

BRD Finance Credite Consum este filiala Grupului Socit Gnrale specializata in creditele de consum. Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie a anului 2004, BRD Finance a dezvoltat parteneriate comerciale cu firme de renume, fiind prezenta in peste 3.000 de magazine si retele de retail din Romania. Cardul Rombiz - MasterCard este al doilea card realizat de BRD Finance in cadrul parteneriatului cu Rombiz.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri