Banca vine cu o noua abordare, pentru IMM-uri, acestea pot testa gratuit, timp de 3 luni, o serie de produse si servicii din oferta Bancii Transilvania.

BT propune aceasta facilitate atat clientilor noi, cat si clientilor existenti.
IMM-urile care vor sa devina clienti ai Bancii Transilvania vor beneficia de gratuitate, timp de trei luni de la inrolare, la urmatoarele servicii si produse:

  • gestiunea contului
  • abonament la Internet Banking – BT24
  • abonament Mobile Banking – mBT24
  • plati in lei prin BT24
  • plati in lei - bilete la ordin si cecuri bancare
  • incasari in lei
  • BT Alert
  • POS-uri (fara costuri de mentenanta, implementare, pentru consumabile si fara comision lunar de administrare)
  • eCommerce (fara comision de inrolare si de administrare)
  • Cardul Visa Business Electron, Visa Business Silver, Visa Business Silver Credit Card si MasterCard Business – fara comision de emitere sau inchidere card, pentru cardurile de credit business, banca ofera o perioada de gratie de trei luni.

IMM-urile care lucreaza deja cu Banca Transilvania beneficiaza de gratuitate la cea mai mare parte dintre produsele si serviciile mentionate mai sus.

Dupa expirarea perioadei de gratuitate, in cazul in care antreprenorii aleg sa utilizeze, in continuare, produsele si serviciile respective, comisioanele BT vor fi cele standard, aflate in vigoare. In cazul in care nu se doreste folosirea acestora dupa terminarea perioadei de testare, banca nu percepe niciun cost de renuntare.

Intreprinderile Mici si Mijlocii pot aplica online, accesand www.totulpentruimm.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri