Piraeus Bank a anuntat in Monitorul Oficial de marti infiintarea unei sucursale la Galati, iar in cel de joi, infiintarea inca unei sucursale la Craiova, actiunea facand parte din planul de extindere al bancii pe acest an.
Cele doua noi sucursalele vor fi deschise ulterior, in continuarea politicii de expansiune a bancii in tara. Piraeus Bank a deschis in luna iunie zece sucursale in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea. in prezent banca are 30 de unitati in toata tara, din care 11 in Bucuresti, iar pana la sfarsitul acestui an isi propune sa fie prezenta in fiecare resedinta de judet.

Printre produsele si serviciile oferite de Piraeus Bank Romania clientilor sai se numara creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, produsele de economisire, cardurile VISA si solutiile integrate de finantare a IMM-urilor. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de retail persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii, cat si pe segmentul corporate.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneasca, si anume Pater Credit Bank. Piraeus Bank Group activeaza in sud-estul Europei si are 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21,8 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri