Procredit Bank Romania vrea sa obtina 110 milioane lei (24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni pe Bursa de la Bucuresti. Titlurile vor fi denominate in lei si vor fi neconvertibile, cu o dobanda fixa.

Acestia au aprobat admiterea obligatiunilor la tranzactionare pe bursa, sectorul titluri de capital, categoria obligatiuni corportive. Administratorii bancii au fost mandatati sa decida care va fi numarul de titluri emise, valoarea nominala a acestora, dobanda oferita si maturitatea. De asemenea, vor stabili perioada si tipul de oferta si investitorii carora se adreseaza, informeaza Mediafax.

ProCredit Bank este o banca de talie mica cu servicii pentru persoane fizice, inreprinderi mici si producatori agricoli, creditele pentru ultimul segment de clienti reprezentand circa o treime din portofoliul total de imprumuturi acordate. Institutia de credit are o retea de 28 de sucursale si agentii la nivel national.

ProCredit Bank Romania a fost infiintata in 2002, avand ca actionari ProCredit Holding si IPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri