OTP Bank Romania a deschis, in cursul zilei de ieri, o noua sucursala in Bistrita ca parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara romaneasca,potrivit unui comunicat al bancii.

"Ca parte a planului nostru de extindere, intentionam sa avem 70 de unitati operationale pana la sfarsitul anului, iar sfarsitul anului viitor speram sa-l incheiem cu peste 100 de sucursale", a spus directorul sucursalei Bistrita a OTP Bank Romania, Alina stirbu, in conditiile in care, in prezent, banca are 47 de unitati in toata tara.

Noua sucursala este situata in Piata Centrala si ofera produse si servicii bancare adresate atat populatiei, cat si companiilor, precum creditul pentru nevoi personale cu sau fara garantie imobiliara, creditul ipotecar, carduri de credit si de debit, OTPdirekt, credit auto si serviciul de descoperit de cont.

"Am pornit la drum cu o oferta atractiva pentru toate categoriile de consumatori. Daca pana la acest moment ne-am facut temele, analizand indeaproape piata de retail din Romania, acum suntem pregatiti sa ne intampinam clientii cu o oferta avantajoasa", a spus directorul general al OTP Bank Romania, Frigyes Harshegyi. El a mai spus ca dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a pietei bancare, OTP isi fixeaza ca tinta pe termen mediu o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc, in conditiile in care in prezent detine circa 1%, dupa totalul activelor.

Creditele de retail oferite de banca pot fi acordate in diferite valute lei, euro, forinti si franci elvetieni, si se adreseaza fiecarei categorii de consumatori, de la liber profesionisti la pensionari, de la cetateni romani la cetateni straini. Banca ia in considerare si alte tipuri de venituri decat cele salariale, precum pensii, venituri din activitati independente, drepturi de autor, comisioane, dividende sau chirii.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, ce desfasoara operatiuni in tari precum Ungaria, Slovacia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri