ICAP Romania si Cycle European, companii membre ale ICAP Group, cel mai mare grup furnizor de Informatii de Afaceri din sud-estul Europei, organizeaza cea de a-V a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare in Bucuresti.

Conferinta va avea loc Marti, 27 Mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In acest an am asigurat un continut diversificat si antrenant cu privire la subiectele cele mai critice de management al riscului de creditare, precum si importanta datelor in gestionarea riscului. Ne face placere sa aducem pentru prima data in Romania vorbitori de prestigiu de la:

• Standard & Poor’s Central Eastern Europe
• Federation of Business Information Services (FEBIS)

Agenda conferintei va include un panel de discutii pe tema provocarilor insolventei in Romania, la care vor participa directori de nivel C de la companii mari locale si multinationale, banci si consilieri juridici. Mai mult decat atat, discursurile reprezentantilor BANCPOST si TOTALSOFT si de asemenea prezentarea ICAP cu privire la modul de transformare a datelor in decizie sunt menite sa genereze discutii interesante.

Evenimentul va fi coordonat de jurnalistul economic Daniel Apostol, Editor Sef al The Money Channel si Director Executiv / Editor Executiv al InvestRomania si revista Eurolider.

Pentru detalii, puteti vizualiza agenda Conferintei.

Inregistrati-va acum!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri