CEC Bank a inceput o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei. La un imprumut garantat cu ipoteca pe 30 de ani DAE este de 5,83%, marja bancii fiind de 2,75 de puncte procentuale.

Astfel, pentru un credit de refinantare garantat cu ipoteca imobiliara in valoare de 100.000 lei, contractat pe 360 luni, cu dobanda variabila pe intreaga durata de creditare ROBOR 6M + 2,75 p.p. (in prezent 5,68%) rata lunara va fi de 579,32 lei, iar valoarea totala platibila de 208.550,76 lei, DAE fiind de 5,83%. Comisionul de analiza a dosarului si de administrare este zero.

Pe de alta parte, in cazul creditului de refinantare cu asigurare de viata si somaj inclusa, clientii CEC Bank beneficiaza de dobanda variabila, compusa din ROBOR 6M + 6,6 p.p., comision de analiza dosar zero, comision de administrare redus cu 50% si o valoare maxima a creditului extinsa la 75.000 lei.

"In primele cinci luni ale anului 2014, CEC Bank a inregistrat o crestere cu 85% a vanzarilor de credite destinate persoanelor fizice, fata de primele cinci luni ale anului 2013. Prin demararea unei campanii promotionale la creditele de refinantare in lei, CEC Bank isi propune sa continue acest trend, venind in sprijinul clientilor cu o oferta avantajoasa de consolidare si eficientizare a finantarilor contractate", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Campania se desfasoara pana pe 10 septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri