CEC Bank a incheiat un acord cu Fondul European de Investitii (FEI), in valoare de 10 milioane de euro, pentru a finanta companiile mici si mijlocii (IMM) prin programul Jeremie al Comisiei Europene.

Finantarile se vor acorda IMM-urilor, intreprinderilor individuale, asociatiilor familiale si persoanelor fizice autorizate pentru investitii si finantarea capitalului de lucru, se arata intr-un comunicat al CEC Bank. "Suntem convinsi ca astfel de instrumente financiare raspund nevoilor actuale de finantare ale clientilor, care vor beneficia astfel de conditii de pret avantajoase si garantii flexibile", a declarat presedintele institutiei de credit, Radu Gratian Ghetea, conform Mediafax.

Initiativa Jeremie permite statelor membre si regiunilor din Uniunea Europeana sa dedice resurse nationale si din fonduri structurale pentru a crea instrumente financiare destinate IMM. In Romania, initiativa Jeremie este finantata prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", cofinantat din Fondul European Regional pentru Dezvoltare.

"In cadrul initiativei Jeremie noi eliminam obstacolele traditionale pentru banca si IMM-uri si oferim fiecarei parti implicate solutiile necesare pentru a mentine un flux puternic de finantare pentru dezvoltarea afacerii", a afirmat Hubert Cottogni, head of Mandate Management in cadrul FEI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri