Actiunile companiei Tursm Hoteluri Restaurante Prahova au fost reluate luni la tranzactionare pe piata Rasdaq, dupa majorarea capitalului social de la 7,3 milioane la 8,026 milioane lei, operatiune realizata prin aport in numerar, a informat un comunicat transmis luni de companie.

Actionarii companiei, printre care SIF 3 Transilvania si de alte zece persoane fizice si juridicess, au subscris actiuni in valoare de 715.992 lei. In urma acestei subscrieri, capitalul social al companiei este de 8,026 milioane lei divizat in 80.260.061 de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Ca urmare a acestei operatiuni, participatia SIF 3 Transilvania s-a redus de la 91,41% din capital la 89,49%. Societatea a anuntat cu o saptamana in urma decizia de a-si reduce participatiile la majoritatea companiilor de turism la care detine pachete majoritare. "Ne vom reduce detinerile la majoritatea companiilor din domeniu, dar vom pastra pachetul majoritar si la celelalte companii pe care dorim sa le listam la BVB, precum Aro Palace, Capitol si Corona. Pentru Aro deja am inceput procedurile si speram sa putem lansa oferta in toamna", a spus Mihai Fercala, presedintele SIF Transilvania.

Actionarii prezenti la Adunarea Generala (AGA) din data de 18 iulie au decis anularea celor 37.840.080 actiuni nesubscrise. In cadrul AGA s-a stabilit ca data de inregistrare (data de identificare pentru actionarii supra carora se rasfrang deciziile adoptate), ziua de 2 august 2006. Compania a incheiat anul 2005 cu un profit net de 738.574 lei, cu 60% mai mare decat profitul net realizat la sfarsitul anului 2004, cand rezultatul net a fost de 473.814 lei. Cifra de afaceri in 2005 a fost de 5,20 milioane de lei, cu 64% in crestere fata de anul precedent
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri