BRD Societe Generale a redus marja de dobanda la creditele Prima Casa pentru clientii care isi incaseaza veniturile in conturile bancii. Noua dobanda se calculeaza pe baza ROBOR la 3 luni plus o marja de 2 puncte procentuale, costurile unui credit Prima Casa in lei devenind astfel similare cu varianta in euro, preferata in urma cu un an de majoritatea clientilor.

BRD anunta ca este lider pe programul Prima Casa si, in acest context, soldul total al creditelor imobiliare a crescut cu 9% in semestrul I 2014, comparativ cu nivelul inregistrat in perioada similara din 2013. Pana acum, banca practica o marja de 2,5% la creditele Prima Casa in lei.

Simulare de credit Prima Casa cu marja de dobanda 2%

Astfel, pentru un credit de 253.394 lei (echivalentul a 57.000 euro), contractat pe o perioada de 30 de ani, suma lunara de plata este de 1.224 Lei, iar valoarea DAE este de 4,43% pe an. (DAE nu include asigurarea de viata, aceasta fiind optionala; pentru calcul s-a utilizat ROBOR la 3 luni valabil la data de 11.08.2014: 2,10%).

BRD nu percepe comision de analiza si de administrare lunara a creditului. Demarat in iulie 2009, programul a fost creat pentru sustinerea celor care doresc sa isi cumpere sau sa construiasca o locuinta, prin acordarea unei garantii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobanda redusa si un avans minim de 5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri