Cardurile de credit American Express nu sunt doar o modalitate de plata, sunt o alegere premium, sunt partenerul de incredere pentru oamenii de succes, ca dumneavoastra.
American Express ofera cel mai bun tratament membrilor sai, facindu-i sa se simta privilegiati, speciali, unici, datorita beneficiilor si serviciilor de inalta clasa oferite:

instrument de plata flexibil cu o perioada de gratie de pna la 55 de zile, prin intermediul caruia nu se percepe comision pentru platile facute la comerciantii parteneri. Puteti alege perioada de rambursare a sumelor folosite, avnd un minimum lunar de rambursat de doar 3% din sold

protectia cumparaturilor: un nou concept pe piata romneasca destinat exclusiv membrilor American Express. Este un program unic si gratuit de asigurare a cumparaturilor, activ pe o perioada de 30 de zile din momentul achizitiei

reduceri importante la cumparaturi prin programul Selects ce asigura membrilor American Express oferte speciale in numeroase si variate retele de magazine, restaurante, hoteluri, centre de infrumusetare sau sanatate din Romnia si mii de alte locatii din lume

servicii internationale dedicate calatoriilor, prin intermediul a peste 2200 de oficii de turism din toata lumea. American Express a dezvoltat un serviciu dedicat de consultanta si asistenta de calatorie, oferind totodata posibilitatea inlocuirii de urgenta a cardurilor pierdute, oriunde in lume. Mai mult, se asigura si un pachet complet de asigurari de calatorie

PROGRAMUL DE PROTECTIE A CUMPARATURILOR

American Express
Membrii American Express nu trebuie dect sa se relaxeze stiind ca achizitiile lor sunt asigurate si protejate prin cardul de credit American Express. Acestia vor primi:

- costul repararii obiectului deteriorat

sau

- pretul de cumparare al acestuia daca nu mai poate fi reparat sau este furat

Asigurarea se aplica pentru cumparaturile al caror pret depaseste o anumita valoare minima, diferita, in functie de tipul cardului utilizat la plata. In plus, exista sume maxime de despagubire pe obiect si respectiv pe an, care difera si ele tot in functie de tipul cardului.

Cardul Gold*:
Valoare minima pentru obiectul cumparat : 300 RON

Cardul Green*:
Valoare minima pentru obiectul cumparat : 200 RON

Cardurile de credit American Express reprezinta, la nivel international o recunoastere a succesului detinatorilor lor si o garantie a calitatii serviciilor oferite acestora.

Luati-va un card de credit American Express pna la 31 august si profitati de o oferta speciala: fara taxa de emitere si fara taxa de administrare in primele 6 luni!

Pentru detalii complete
sunati la 0800 800 228.


www.americanexpres.ro

*informatiile prezentate pot face obiectul unor modificari ulterioare, neputnd atrage raspunderea juridica a Bancpost

Advertorial
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri