Garanti Bank a anuntat deschiderea celei de-a 80-a agentie din tara, in zona Baba Novac din Bucuresti, iar pana la finalul anului banca isi propune sa mai deschida alte cinci unitati, dintre care doua vor fi tot in Capitala.

"Intrucat clientii nostri au in permanenta nevoie de servicii bancare rapide, usor de folosit oricand si de oriunde, credem ca este foarte important sa fim cat mai aproape de ei, de locuintele lor si birourile unde lucreaza. Noua agentie va reusi sa completeze activitatea noastra in zona si va deservi cu profesionalism clientii din sectorul 3. Pana la finalul anului, banca va mai deschide cinci agentii – doua in Bucuresti, una in Cluj-Napoca, una in Timisoara si una in Brasov", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Agentia din Baba Novac se adreseaza clientilor retail si IMM si va avea un program de lucru zilnic, intre orele 09:00-17:00. In prezent, reteaua de agentii a Garanti Bank este formata din 80 de agentii.

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru venituri de 70,2 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si un profit net de 16,9 milioane euro, in scadere cu 15%. Grupul, detinut de Turkyie Garanti Bankasi, a doua banca privata din Turcia ca marime, a raportat pentru prima jumatate a anului trecut un profit net consolidat de 19,8 milioane de euro. In prima jumatate a anului, activele totale s-au ridicat la 2,02 miliarde euro, in urcare cu 14,7% fata de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri