Madalina Teodorescu, 40 de ani, a fost numita deputy CEO Piraeus Romania, potrivit unui anunt al bancii. Noul reprezentant Piraeus are o experienta de aproximativ 19 ani in domeniul bancar, din care ultimii 12 ani in cadrul Raiffeisen Bank.

Din aceasta functie, Madalina Teodorescu supervizeaza intreaga activitate de retail a bancii, reteaua teritoriala, precum si departamentul de marketing al Piraeus Bank Romania si coordoneaza o echipa formata din peste 900 de persoane.

Madalina Teodorescu este absolventa a Universitatii Romano-Americane, Facultatea Finante - Banci. Din 1996, Madalina Teodorescu si-a consolidat cariera profesionala prin participarea constanta la programe internationale de training bancar si de management in Geneva, Milano, Paris, Praga, Viena, Londra si Lausanne.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri