Aegon Romania, parte a grupului olandez cu acelasi nume, a incheiat parteneriate cu peste 30 de brokeri de asigurare pentru distributia produsului Aegon BackUp, acesta urmand astfel sa fie disponibil in intreaga tara, dupa ce pana acum a fost distribuit in sucursalele Bancii Transilvania si Aegon Office, reteaua de agentii proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Printre cei mai importanti brokeri de asigurare care vor distribui produsul Aegon BackUp se numara Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari de pe piata, Inter Broker si Campion Broker, companii aflate in topul primilor 10 brokeri dupa subscrierile intermediate. Aegon BackUp reprezinta o asigurare de viata care acopera o gama larga de accidente, "un adevarat Casco uman", potrivit companiei de asigurari.

Activa in Romania de peste 5 ani, compania olandeza de asigurari de viata Aegon s-a remarcat in ultimul an prin parteneriatul cu Banca Transilvania, preluarea portofoliului Eureko si lansarea diviziei Private Investments.

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, detine o retea teritoriala cu acoperire nationala, fiind prezent in toate regiunile tarii. Inter Broker are birouri in orase importante din tara: Oradea (sediul central), Timisoara, Cluj-Napoca, Baia -Mare, Arad si Reghin. Campion Broker include in reteaua sa teritoriala, pe langa unitatile proprii din peste 80 de orase la nivel national, si statiile de carburant OMV Petrom.

Sursa foto: Shutterstock / fisier cu eticheta "asigurari"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri