Banking 2.0, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate inovatiei in mediul bancar romanesc, a ajuns la a treia editie. Conferinta organizata de wall-street.ro va avea loc marti, 28 octombrie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti. Va prezentam cateva motive pentru care nu trebuie sa ratati editia din acest an. Inscrierile se incheie in 3 zile.

Esti interesat de tehnologia contactless si de ultimele inovatii in banking? Te poti inscrie AICI la a treia editie a conferintei Banking 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro in 28 octombrie. Participarea este GRATUITA.

Va prezentam mai jos sapte motive pentru care NU trebuie sa ratati conferinta Banking 2.0 din acest an:

  1. Veti afla totul despre evolutia platilor contactless in Romania de la Cristian Lia, manager in cadrul ING, una dintre bancile care au inceput procesul de migratie de la cardurile traditionale la cele contactless, si Cosmin Vladimirescu, general manager pentru Romania in cadrul MasterCard. Impreuna cu invitatii din primul panel, vom incerca sa stabilim daca punctul critic al tehnologiei contactless va fi atins in viitorul apropiat in Romania, tinand cont ca platile contactless au explodat in mai multe tari europene.

  2. Vom explica tot ce trebuie sa stiti despre securitatea tehnologiei contactless. Dragos Chivu, CEO Printec Group Romania, si Orlando Docan, manager Oberthur Technologies, vor raspunde intrebarilor cu privire la siguranta platilor contactless si la modul corect de utilizare a cardurilor contactless.

  3. Veti urmari un studiu de caz interesant despre impactul tehnologiei telecom asupra unei banci din piata romaneasca. Adrian Locusteanu, director ICT in cadrul Telekom Romania, va prezenta rezultatele implementarii solutiilor ICT intr-o banca de top din Romania.

  4. In panelul II vom pune in dezbatere finantarea si acele inovatii care apropie bancherii de antreprenori. Presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor, Florin Danescu, va discuta despre oportunitatile si barierele actuale in ceea ce priveste finantarea.

  5. Panelul II va gazdui o dezbatere intre banci si antreprenori cu privire la produsele bancare inovatoare si asteptarile pe care mediul de business le are de la banci. Trei antreprenori si doi reprezentanti ai mediului bancar vor avea o confruntare sincera si constructiva despre micile inovatii din procesul de finantare care pot imbunatati relatia bancher-antreprenor.

  6. Bancherul Ciprian Paltineanu, Country Head of Large Corporate in cadrul UniCredit Tiriac Bank, va discuta pe baza experientei sale de la Credit Suisse si Lehman Brothers despre cum pot bancile din Romania sa imbunatateasca relatia bancher-antreprenor prin mici inovatii la nivelul procesului de finantare.

  7. Antreprenorii Ion Lixandru, Alexandru Cernatescu si Florin Scarlat isi vor expune experientele recente cu mediul bancar si vor incerca sa discute sincer si constructiv despre asteptarile pe care le au acestia de la banci si de la produsele financiare pe care acestea le vand.

Gasiti mai jos programul conferintei. Mai sunt DOAR 3 zile pana la inchiderea sesiunii de inscrieri. Participarea este GRATUITA.

Sursa foto: conferinte, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri