OTP Leasing Romania, membra a grupului maghiar OTP, anunta lansarea unei noi oferte de finantare pentru autoturisme si autoutilitare noi, pentru persoane juridice, PFA-uri si alte structuri comerciale.

OTP Leasing ofera, in perioada 27 octombrie - 31 decembrie, o dobanda nominala promotionala de numai 4.5% si aprobare a cererilor standard de finantare prin leasing in numai 24 de ore, pentru dosarele complete de aplicare, dstinate achizitiilor de autoturisme si autoutilitare noi (8+1 locuri). Valoarea maxima a finantarii este de 200.000 euro, iar avansul minim este de doar 15% din valoarea achizitiei.

"Piata de leasing auto a inregistrat o crestere importanta in prima jumatate a anului, in special pe segmentul autovehiculelor comerciale. Este un semnal pozitiv ce reflecta evolutia economiei reale. OTP Leasing sustine activ sectorul IMM-urilor printr-un portofoliu echilibrat de solutii de finantare dedicate", a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romania.

OTP Leasing Romania IFN este prezenta pe piata locala din anul 2007. Compania este membra ALB si ofera solutii de finantare prin leasing financiar pentru achizitia de autovehicule si echipamente. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN S.A. sunt Merkantil Bank Ungaria si OTP Bank Romania.

Sursa foto: Shutterstock / Leasing

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri