Bank Leumi le-Israel anunta ca in data de 03 august 2006 s-a finalizat procesul de preluare a pachetului majoritar de actiuni EUROM BANK S.A. detinute pana acum de catre Kolal BV.
Incheierea acestui proces este rezultatul indeplinirii tuturor conditiilor stabilite in acordul semnat in data de 31.10.2005, si anume primirea aprobarilor din partea autoritatilor romane si israeliene si delistarea actiunilor Eurom Bank de pe piata de capital din Romania, anunta un comunicat al bancii.

In acest moment Bank Leumi le-Israel este actionarul majoritar al bancii detinand actiuni in cuantum de 99,27% din capitalul social al Eurom Bank S.A.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri