Teaha Management Consulting organizeaza in parteneriat cu Asociatia 4 Career si Rentrop si Straton un curs de fiscalitate pentru expati.

Cursul este destinat persoanelor nerezidente din Romania din diferite categorii:

  • Angajati;
  • Antreprenori;
  • Investitori strain;
  • Consultanti/ freelancer;
  • Celor interesati sa deschida o afacere in Romania;

Participantii vor afla:

  • Cum,unde si de ce trebuie sa se inregistreze pentru plata obligatiilor fiscale in Romania;
  • Cum sa procedeze in cazul in care au primit somatie de plata;
  • Cum pot obtine asistenta specializata pentru relatia cu autoritatile din Romania;

Investitie: 100 ron + TVA / participant

Inscrie-te acum!

Inscrie codul de participare teaha# si primesti 10% reducere la serviciile Teaha Management.

BONUS pentru toti participantii:

  • Rentrop&Straton – pentru primele 40 persoane care se inscriu cate un exemplar al cartii “The Romanian Tax Green Book” – Cartea verde a fiscalitatii in limba engleza!
  • 4CAREER – cate o sedinta de consiliere si orientare in cariera, prin tragere la sorti pentru 3 participanti (in limba romana).
  • Teaha Management - o ora de consultanta GRATUITA pe tema fiscalitatii

Inscrie-te direct la:
Cristiana Radu, Marketing Manager, Teaha Management Consulting
E-mail: cristiana.radu@teaha.ro
Telefon: +40761.581.189

Teaha Management Consulting a fost infiintata in 1997 de Corneliu Teofil Teaha. Firma este afiliata mgi, una dintre cele mai mari aliante internationale pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala, iar domnul Corneliu Teofil Teaha este coordonatorul zonei est-europene a acestei aliante.

Teaha Management Consulting este parte a unui grup de firme cu o cifra de afaceri de 2 milioane euro si peste 80 de angajati. Compania are birouri operationale in Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov si Chisinau.

Din grup mai fac parte Teaha Asigurari, broker de asigurare, DeBizz, revista de business in limba germana si Credit Market IFN, institutia financiar-nebancara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri