Citi Romania a anuntat lansarea noii sale platforme dedicate cardurilor pentru persoane juridice, oferind clientilor acces la self-service online, o linie dedicata de asistenta si un sistem de activare automata a cardului prin telefon.

Una dintre functiile principale ale noului sistem este CitiManager, o aplicatie electronica de management al cardurilor disponibila la nivel global, care poate fi accesata atat de detinatorii de card cat si de reprezentantii companiilor-client. Acest sistem ofera companiilor vizibilitate completa asupra cheltuielilor la nivel local si global, avand asadar posibilitatea de a-si eficientiza procesele financiare. Cu ajutorul sistemului online, uitlizatorii isi pot administra cardurile cu usurinta prin vizualizarea extraselor si efectuarea de tranzactii online.

De asemenea, prin utilizarea noii linii de asistenta clienti dedicate, clientii pot obtine informatii despre card, isi pot schimba PIN-ul sau pot bloca cardul in orice moment. Cu ajutorul noului model de activare self-service a cardului, clientii persoane juridice isi pot activa cardurile oricand, 24 de ore din 24. In plus, noua platforma aduce si tehnologia CHIP&PIN tuturor detinatorilor de carduri corporate Citi din Romania.

”O data cu migrarea la noua platforma dedicata cardurilor, oferim clientilor persoane juridice din Romania acces la o oferta de produse si servicii consecventa cu cea la nivel global, pretutindeni in lume unde acestia lucreaza cu Citi. Cu o retea prezenta in peste 100 de tari si oferind carduri acceptate la peste 38.5 milioane de comercianti la nivel mondial, Citi investeste constant in inovatii tehnologice pentru a-si sprijini clientii in realizarea aspiratiilor lor”, a spus Sebastian Kucharek, director al Departamentului Gestiunea Lichiditatilor si Finantari Comerciale in cadrul Citi Romania.

Sursa foto: Citibank, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri