Fondurile de investitii au devenit, din ce in ce mai des, o solutie investitionala pentru multi romani, in conditiile in care dobanzile oferite de catre banci la depozitele la termen sunt la minime istorice.

Clientii incearca sa isi mareasca castigul potential fie investitind direct in fonduri, fie realizand plasamente in produse dedicate de economisire rezultate din combinarea depozitelor bancare standard cu fonduri de investitii.

Un astfel de produs dedicat celor care cauta randamente mai mari este pachetul de economisire si investitie OTP Sincron, oferit de catre OTP Bank si OTP Asset Management. Pachetul ofera clientilor un depozit in lei pe 3 luni si o investitie in fondul inchis de investitii OTP Premium Return (care urmareste obtinerea de randamente pozitive, indiferent de miscarile pietelor financiare). Investitia in OTP Premium Return este de minim 2,000 de lei, iar depozitul in lei atasat investitiei in fond ofera un bonus de dobanda de 4% p.a. fata de oferta standard, rezultand o dobanda intre 7.00% p.a. si 7.15% p.a. (in functie de suma)

OTP Premium Return este un fond inchis de investitii care urmareste sa obtina o performanta superioara plasamentelor clasice pe piata monetara in conditii de risc inferioare unui fond de actiuni.

Pachetul OTP Sincron cu dobanda la depozit de pana la 7.15% p.a. va fi disponibil doar in perioada 2 – 8 decembrie. Vino in orice sucursala OTP Bank si afla mai multe detalii despre dobanzile special oferite de catre pachetul OTP Sincron si despre fondurile administrate de OTP Asset Management.

Afla mai multe informatii si despre alte fonduri administrate de OTP Asset Management Romania accesand pagina de internet www.otpfonduri.ro.

Prospectul de Emisiune disponibil in limba romana la OTP Bank Romania, OTP Asset Management Romania SAI SA si pe www.otpfonduri.ro. Cititi Prospectul de Emisiune inainte de a investi in acest fond!

FÎI OTP Premium Return Aviz ASF A/22/30.04.2014, Inreg. Reg. CNVM: CSC08FIIR/400031. Depozitar BCR. OTP Asset Management Romania SAI SA. Societate administrate in sistem dualist. Bd. Dacia nr. 83, Sector 2, Bucuresti, CUI 22264941, ORC J40/15502/2007, Autorizatie CNVM nr. 2620/2007, Reg CNVM PJR05SAIR/400023/2007, Tel. 031/3085563, Fax: 031/3085555, office@otpfonduri.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri