Societatea de asigurari Euroasig si-a majorat capitalul social cu suma de trei milioane lei (peste 850.00 euro), pana la o valoare de 8,03 milioane lei (peste 2,28 milioane euro), potrivit Monitorului Oficial.
Majorarea de capital a fost realizata prin aportul societatii comerciale VGB Oil si s-a produs prin emiterea de actiuni cu valoare nominala de 10 lei pe actiune. VGB Oil si-a marit, astfel, numarul de actiuni detinute la Euroasig, de la 298.040 actiuni la 598.040 actiuni, se mai spune in Moniturul Oficial.

Ca urmare a acestor operatiuni, strucuta actionariatului societatii de asigurari Euroasig este: VGB Oil (74,4721%), VGB Impex (25,5275), plus alti actionari, persoane fizice.

Societatea de asigurari Euroasig a inregistrat, in primul semestru al acestui an, prime brute subscrise de peste 1,8 milioane de lei (0,5 milioane de euro), dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut. Societatea a inregistrat, in primul semestru din 2006, pierderi de 0,15 milioane lei (circa 43.000 de euro), ceea ce inseamna o reducere la jumatate a acestora, comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri